Obdelava kovin

Naš proizvodni oddelek odlikuje visok tehnološki standard, pridobljen z reševanjem izzivov strank in skozi izobraževanja. To nam omogoča izdelavo najrazličnejših komponent iz mnogih materialov in s pomočjo najmodernejših tehnologij.

Varjenje

Predvsem se ukvarjamo s TIG varjenjem nerjavečega jekla za velik spekter industrije. Varimo vse od izdelkov za ladjarsko industrijo, komunalno opremo, notranje opreme domov kot so ograje, pohištvo itd. Poleg varjenja za lastne potrebe in izdelke, izvajamo tudi varjenje manjših serij ali prototipov po željah naročnikov. Ponujamo tudi MIG varjenje težjih nerjavečih konstrukcij, nosilnih elementov ali visokotlačnih cevovodov. S tehnologijo MIG/MAG varimo tudi manjše jeklene konstrukcije, kot so nadstreški, podesti, ograje in razne priprave ali šablone.

Vprašaj več

Strojna obdelava

Ponujamo vam izdelavo izdelkov ali polizdelkov s pomočjo CNC strojev ali ročne strojne obdelave. Nudimo CNC 2D razrez pločevine z vsemi možnimi tehnologijami razreza (laser, plazma, voda), krivljenje pločevine, obdelavo kosov na 3 osnih ali 5 osnih rezkalnih strojih, obdelava kosov na stružnici, laserski razrez cevi itd.

Vprašaj več

Vaša vprašanja