Konstruiranje in razvoj

Naša ekipa inženirjev iz različnih področji je pripravljena na različne izzive. Stranki svetujemo pri idejni zasnovi ter skozi razvoj izdelek optimalno pripravimo za proizvodnjo. Izdelava tehnične dokumentacije in tehnološke priprave pa predstavlja konkurenčno prednost za nadaljne procese.

Raziskave in razvoj

Vašo idejo lahko s pomočjo našega znanja in najsodobnejših računalniških orodij za modeliranje realiziramo v 3D model. Prototip ali izdelek lahko s pomočjo računalniške simulacije optimiziramo in zagotovimo dolg rok trajanja z izbiro pravilnih materialov in optimalnim dimenzioniranjem ključnih elementov v izdelku glede na zahteve, katere mora ta izdelek izpolnjevati. Izdelamo lahko tudi vizualizacijo/render produkta ali prototipa za namene marketinga ali enostavnejšo predstavitev.

Vprašaj več

Konstruiranje

Izdelek ali projekt spremenimo iz projektnih zahtev, 2D risb ali skic v 3D model, ki je  pripravljen za izdelavo ali realizacijo. Model je zasnovam tako, da ga je možno realizirati z obstoječimi tehnološkimi postopki. Iz 3D modela se izvozijo vse potrebne datoteke za izdelavo posameznih kosov, ki gredo na 2D razrez, 3D rezkanje, struženje ali ročne obdelave.

Vprašaj več

Tehnična dokumentacija

Iz obstoječih 3D modelov ali 2D risb izdelamo vso potrebno tehnično dokumentacijo, da je izdelek kasneje mogoče izdelati. Pripravimo delavniške risbe za izdelavo posameznih delov sestava z različnimi tehnološkimi postopki ter sestavne in montažne risbe za sestavljene izdelke ali projekte. Iz računalniških modelov izvozimo tudi vse potrebne datoteke za kose, ki se obdelujejo na CNC strojih.

Vprašaj več

Vaša vprašanja