Programske rešitve

Programske rešitve na področju industrije v sklopu smernic INDUSTRIJE 4.0.

LSC PRO

LSC PRO je informacijska platforma, ki omogoča stranki hitro in učinkovito vodenje proizvodnega podjetja z načeli Industrije 4.0. Sistem se lahko pohvali z izjemno fleksibilnostjo in enostavnim uporabniškim vmesnikom. Pohvali se lahko z interaktivnim pristopom k vodenju večnivojskih kosovnic, kar je v proizvodnji velikokrat kar zahteven izziv.

Lantek

Lantek je vodilni ponudnik programskih rešitev za upravljanje proizvodnje. Ponuja programske rešitve na področju CAD/CAM in MES tehnologij na področju pločevinske industrije in predelave profilov. Smo generalni zastopnik za celotno področje ADRIE. Ponujamo celostno rešitev s tehnično ekipo v Sloveniji.

LSC PRO – LANTEK Add-ins

Za doseganje najvišje kakovosti in zadovoljstva strank ponujamo izdelavo dodatnih aplikacij, ki so razvite za potrebe strank in z njim pospešimo posamezne procese v podjetju. Med namenskimi aplikacijami strankam ponujamo tudi nekja naših standardnih aplikacij, katere uporablja večina naših zadovoljnih strank.

Optimizacija poslovnih procesov

Večina podjetij se srečuje z prevelikim obsegom dela in izredno hitrim tempom, kar velikokrat privede k neoptimalnim procesom. Naša ekipa svetovalcev z dolgoletnimi iskušnjami na področju proizvodnjih procesov preuči posamezne proizvodne procese ter vpelje najbolj optimalno rešitev za stranko.