Company LSC TEH d.o.o. was founded with a vision of creating complete solutions in the fields of mechanical engineering and IT. 

GALLERY

CONTACT

Complete Solutions

Politika piškotkov

Cilj  Evropske  direktive  o  zasebnosti  in  elektronskih  komunikacijah  je  varovanje vaše zasebnosti. Politika zasebnosti v okviru definiranja varovanja osebnih podatkov ureja zbiranje, hrambo in obdelavo osebnih podatkov.

Spletna stran uporablja piškotke. To so datoteke, ki jih ob obisku naložimo na vaš računalnik oziroma mobilno napravo. Če se z uporabo strinjate, to izrazite ob prvem obisku strani, s klikom na povezavo “strinjam se”, pri čemer se strinjate z nastavitvijo piškotkov za analitiko, personalizacijo, in ostale piškotke, ki vam lahko izboljšajo uporabniško izkušnjo.

V kolikor pa kliknete ob prvem obisku na gumb ”zapri” ali nadaljujete z ogledom spletnih  strani,  bomo  nastavili  piškotke  nujne  za  delovanje spletnega  mesta, medtem ko bodo piškotki za personalizacijo in ostali piškotki, potrebni za boljšo uporabniško izkušnjo, blokirani.

Tipi piškotkov, ki jih uporabljamo na naši spletni strani:

  • Sejni piškotki:Začasni ali sejni piškotki bodo odstranjeni iz računalnika, ko zaprete vaš brskalnik (npr Chrome ali Internet Explorer). Ti piškotki pomagajo izboljšati delovanje in uporabnost naše spletne strani.

Sejni piškotki so nujni za delovanje sistema ter urejanje in prikaz vsebin. Poskrbijo za pravilen sprejem elektronskih sporočil in vsebin na spletni strani, zato so tudi v Zakonu o elektronskih komunikacijah (ZEKom-1) navedeni med izjemami, za katere ni potrebna privolitev uporabnika. Piškotki se izbrišejo takoj, ko uporabnik odide s spletne strani. Sejni piškotki ne shranjujejo osebnih podatkov o uporabniku. 

  • Trajni piškotki:Trajni ali shranjeni piškotki ostanejo v računalniku, ko zaprete brskalnik. Spletna stran jih uporablja za shranjevanje informacij. Piškotki se shranijo le v primeru vaše odločitve o sprejemu ali zavrnitvi piškotkov na naši spletni strani.
  • Analitični piškotki tehnologije Google Analytics.Ti piškotki se uporabljajo za zbiranje informacij o tem, kako obiskovalci uporabljajo našo spletno stran. Te informacije uporabljamo za pripravo poročil in so nam v pomoč pri izboljšavah uporabniškega vidika spletne strani. Piškotki zbirajo informacije v anonimni obliki, vključno s številom obiskovalcev spletne strani, od kje so obiskovalci prišli na to spletno stran in spletne stani, ki so jih obiskali. Nekateri piškotki, določeni za ta namen, se samodejno odstranijo iz naprave, ko zaprete svoj brskalnik. Drugi se lahko ohranijo do 24 mesecev od vašega zadnjega obiska naše spletne strani. Lahko se odpoveste sledenju Google Analytics z obiskom: https://tools.google.com/dlpage/gaoptout.

Naša spletna stran uporablja sledeče piškotke:

LSC – TEH d.o.o.

Ime piškotka

Namen

Vrsta

Trajanje

viewed_cookie_policy

Piškotek se uporablja za normalno delovanje spletne strani (ali je obiskovalec videl obvestilo o piškotkih)

Trajni

1 leto

_ga

Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. 

Trajni

2 leti

_gid

Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za razlikovanje med uporabniki in sejami. Piškotek se posodobi vsakič, ko se podatki pošljejo Google Analytics. 

Trajni

24 ur

_gat

Piškotek storitve Google Analytics. Piškotek se uporablja za uravnavanje števila poslanih zahtevkov Google Analytics. Piškotek ne vsebuje informacij o uporabniku.

Trajni

1 minuta

gadwp_wg_default_metric

Piškotek omogoča delovanje CMS urejevalnika.

Trajni

1 leto

pll_language

Piškotek si zapomni uporabnikovo izbiro spletnega mesta.

Trajni

1 leto