Company LSC TEH d.o.o. was founded with a vision of creating complete solutions in the fields of mechanical engineering and IT. 

GALLERY

CONTACT

Complete Solutions
// O NAS

Vaš partner za PROGRAMSKE REŠITVE

Podjetje LSC TEH d.o.o. je bilo ustanovljeno z vizijo po ustvarjanju celostnih rešitev na področju strojništva in IT tehnologij. Z vami smo že več kot 30 let in skozi vsa ta leta se uspešno prilagajamo tržišču. Za zagotavljanje najvišje kakovosti storitve imamo pridobljen tudi certifikat sistema vodenja kakovosti ISO 9001 ter certifikat sistema upravljanja informacijske varnosti ISO 27001.

V grobem se naše storitve delijo na dva dela. Oddelek inženiringa in proizvodnje ter programske rešitve. Z veliko fleksibilnostjo in hitro odzivnostjo ponujamo našim strankam rešitve od zasnove do končne izvedbe izdelka oz. rešitve.

Ponujamo vam celostno rešitev na področju izdelave kovinskih izdelkov. Svetujemo vam skozi celoten razvojno proizvodnji proces in vam s tem omogočimo izdelke skladno z vašimi zahtevami, z zahtevanimi standardi, ter v želenih dobavnih rokih. Podjetje se lahko tudi pohvali z pridobljenim certifikatom za varjenje ISO 3834 ter standard za jeklene in aluminijaste konstrukcije EN 1090-1, 2, 3 v izvedbenem razredu do EXC3.

Zavedamo se, da vsako podjetje z rastjo in širitvijo obsega dela vedno bolj obremenjuje razpoložljive vire in procese. Naša izkušena tehnična ekipa analizira celoten proizvodni proces ter s pomočjo že preizkušenih metod in v smernicah Industrije 4.0 pripravi predloge optimalnega sistema in cilje izboljšave. Skupaj s pomočjo naših lastnih programskih rešitev, eventuelnimi namenskimi rešitvami ter reorganizacijo vpeljemo v vaše podjetje nov, bolj optimalen način dela. Vse to vas pripelje k večji dodani vrednosti, k boljši produktivnosti ter bolj sproščenem delovnem okolju.

V naši mladi ekipi imamo strokovnjake s področja strojništva ter IT tehnologij. Vsi se lahko pohvalijo z uspešno zaključenimi projekti na različnih področjih našega dela.

Izkušnje

Podpora

+
strank
+
zaključenih projektov
+
DRŽAV
+
LET DELOVANJA