Company LSC TEH d.o.o. was founded with a vision of creating complete solutions in the fields of mechanical engineering and IT. 

GALLERY

CONTACT

Complete Solutions
video showcase
// Programske rešitve

LANTEK

video showcase
Metal
Platform
CAD / CAM
Factory
Management
MES / ERP+
Synergy
Intelligence
ADVANCED MANUFACTURING
Špansko podjetje Lantek deluje že od leta 1986 in je vodilno podjetje v razvoju CAD/CAM programske opreme za upravljanje strojev za razrez pločevine (kisik, vodni curek, plazma, laser) in za prebijalne stroje. V zadnjih letih je Lantek svojo pozicijo uveljavil tudi na področju specializiranih celovitih programskih rešitev ERP in MES sistemov za področje preoblikovanja pločevine.

LANTEK EXPERT - 2D CAD/CAM GNEZDENJE

ex_pastilla

Najnaprednejša programska oprema za gnezdenje CAD/CAM

Lantek Expert je najnaprednejša CAD/CAM programska oprema za gnezdenje, zasnovana za avtomatizacijo CNC programiranja strojev za razrez pločevine.
Ponuja najsodobnejše algoritme gnezdenja in strategije programiranja za vse tehnologije rezanja (laserski razrez, plazemski razrez, plamensko rezanje in rezanje z vodnim curkom) in prebijanja pločevine.
Lantek Expert na podlagi tesnega sodelovanja s partnerji dosega izjemno kompatibilnost s stroji proizvajalcev, kot so Amada, Esab, Ficep, Flow, HK Laser & Systems, Koike, Mazak, Messer, Prima Power, Salvagnini, Trumpf.
Lantek Expert Cut

CAD/CAM programska oprema za gnezdenje in avtomatizacijo procesa programiranja za CNC rezalnike pločevine. Podpira vse tehnologije razreza. Lantek Expert Cut je rezultat 30 let razvoja in tesnega sodelovanja z proizvajalci in uporabniki teh vrst strojev.

Lantek Expert Quattro

Programska oprema posebej zasnovana za gnezdenje in razrez pravokotnih oblik s škarjami ali žagami.

Lantek Expert Punch

Tako kot Lantek Expert Cut, je razvit na podlagi 30 let razvoja in tesnega sodelovanja z industrijo. Lantek Expert Punch je namenjen programiranju CNC prebijalnih strojev. Ponuja napreden, intuitiven in prijazen vmesnik, ki izboljša učinkovitost programiranja.

Lantek Expert Duct

Je izjemno zmogljiva parametrična knjižnica za HVAC in DUCT komponente, ki sledijo standardom DIN in SMACNA.

LANTEK FLEX3D - 3D CAD/CAM GNEZDENJE

f3 Lantek Flex3d

Najbolj prilagodljiva programska oprema CAD/CAM 3D v kovinski industriji

Lantek Flex3D je izjemno prilagodljiva 3D CAD/CAM programska oprema za obdelavo kvadratnih, pravokotnih in okroglih cevi, nosilcev, profilov in pločevine.
Ponuja najnaprednejše algoritme gnezdenja in strategije obdelave na strojih s tehnologijo laserskega, plazemskega, plamenskega in vodnega razreza s curkom ter razreza z žago. Poleg tega ponuja programiranje dodatnih tehnologij kot so vrtanje, označevanje in rezkanje.
Lantek Flex3D na podlagi tesnega sodelovanja s partnerji dosega izjemno kompatibilnost s stroji proizvajalcev, kot so Amada, Boda, Bystronic, Daito, Dardi, Farley, Ficep, Geka, HanKwang, Hans Laser, HGG, Kotec, Mazak, Microstep, NTC, Peddinghaus, PrimaPower, ProArc, Promotech, Stako, Trumpf, Vanad,Voortman.
Lantek Flex3d Tubes

Je programska oprema namenjena modeliranju, gnezdenju in razrezu cevi. Lantek je uporabil vse svoje izkušnje in znanja pridobljena pri načrtovanju programske opreme za razrez in prebijanje pločevine in jih prenesel v sektor rezanja cevi.

Lantek Flex3d Steelwork

Je modul osredotočen na modeliranje, gnezdenje in programiranje strojev za obdelavo nosilcev in profilov (I, U, L, H, T in kvadratne, pravokotne, okrogle cevi). Ponuja upravljanje strojev, ki podpirajo vse vrste tehnologij za izdelavo polizdelkov pri jeklenih konstrukcijah.

// Na voljo smo vam 24/7

POTREBUJETE POMOČ?