Podjetje LSC TEH d.o.o. je bilo ustanovljeno z vizijo po ustvarjanju celostnih rešitev na področju strojništva in IT tehnologij.

GALERIJA

KONTAKT

Complete Solutions
// Programske rešitve

LANTEK

video showcase
Metal
Platform
CAD / CAM
Factory
Management
MES / ERP+
Synergy
Intelligence
ADVANCED MANUFACTURING
Špansko podjetje Lantek deluje že od leta 1986 in je vodilno podjetje v razvoju CAD/CAM programske opreme za upravljanje strojev za razrez pločevine (kisik, vodni curek, plazma, laser) in za prebijalne stroje. V zadnjih letih je Lantek svojo pozicijo uveljavil tudi na področju specializiranih celovitih programskih rešitev ERP in MES sistemov za področje preoblikovanja pločevine.

LANTEK EXPERT - 2D CAD/CAM GNEZDENJE

Najnaprednejša programska oprema za gnezdenje CAD/CAM

LANTEK EXPERT - 2D CAD/CAM GNEZDENJE Najnaprednejša programska oprema za gnezdenje CAD/CAM. Lantek Expert je najnaprednejši programski sistem za gnezdenje CAD/ CAM, zasnovan za avtomatizacijo CNC programiranja strojev za izdelavo pločevine. Lantek Expert ponuja najnaprednejše algoritme gnezdenja in strategije mehanizacije za vse obstoječe rezalne (laserske, plazemske, oksi- gorivne, vodno-brizgalne tehnologije) in udarne stroje.
Lantek Expert Cut

Programska oprema za gnezdenje CAD/CAM, posebej zasnovana za avtomatizacijo CNC programiranja strojev za rezanje pločevine (oksi rezanje, plazma, laser, vodni curek).

Lantek Expert Quattro

Programski sistem, posebej zasnovan za strižne stroje in optimiziran za gnezdenje pravokotnih delov.

Lantek Expert Punch

Programska oprema za gnezdenje CAD/CAM, zasnovana za avtomatizacijo programiranja CNC strojev za prebijanje. Lantek Expert Punch ponuja napreden, intuitiven in prijazen vmesnik, ki izboljša učinkovitost programiranja.

Lantek Expert Duct

Je zmogljiva programska oprema za izračun vrednosti HVAC in DUCT. Programska oprema odlično združuje strojno tehnologijo s potrebami naročnika glede programiranja in upravljanja.

LANTEK FLEX3D - 3D CAD/CAM GNEZDENJE

Najnaprednejša programska oprema za gnezdenje CAD/CAM

Lantek Flex3d Tubes

Programski sistem CAD / CAM za oblikovanje, gnezdenje in rezanje delov cevi in cevi. Lantek je vse svoje izkušnje in znanje, pridobljene pri načrtovanju sistemov in programiranja, uporabil za stroje za rezanje pločevine, štancanje in upogibanje v sektorju rezanja cevi.

Lantek Flex3d Steelwork

Osredotočen na oblikovanje in obdelavo standardnih odsekov (I, U, L, H, T in kvadratne ali okrogle cevi) v sektorju jeklenih konstrukcij glede na vrsto stroja: žaganje, vrtanje, prebivanje, točenje, oksi in rezanje s plazmo.

// Na voljo smo vam 24/7

POTREBUJETE POMOČ?