Podjetje LSC TEH d.o.o. je bilo ustanovljeno z vizijo po ustvarjanju celostnih rešitev na področju strojništva in IT tehnologij.

GALERIJA

KONTAKT

Complete Solutions
// Programske rešitve

AUTOPOL

video showcase
BendSim
Unfold
Batch & Remote
Koncept programske opreme za pločevino AutoPOL je sodoben 3D sistem za programiranje off-line stiskalnih zavor in razvijanje 3D CAD modelov. Celoten koncept temelji na dveh glavnih paketih (BendSim in Unfold).
BendSim

Je celoten paket za programiranje pritisnih zavor. Simulacija brez povezave vam bo prihranila dragocen proizvodni čas, zmanjšala število kasacij in potrdila postopek, še preden boste stroj sploh zagnali.


Unfold

Program se uporablja za uvoz in razvijanje 3D modelov, ustvarjenih v katerem koli drugem sistemu CAD. Po uvozu samo izberete ukaz Unfold in izračuna se ploski vzorec. Unfolder ima edinstvene funkcije za prilagoditev rezultata razmeram v delavnici, npr. orodje in material.

Batch & Remote

So dodatne funkcionalnosti, ki jih je mogoče dodati izdelkom BendSim in Unfold. Ti so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve na določenih področjih, kateri niso na voljo v standardnih paketih.


// Na voljo smo vam 24/7

POTREBUJETE POMOČ?