Company LSC TEH d.o.o. was founded with a vision of creating complete solutions in the fields of mechanical engineering and IT. 

GALLERY

CONTACT

Complete Solutions
video showcase
// Programske rešitve

AUTOPOL

video showcase
BendSim
Unfold
Batch & Remote
Koncept programske opreme za pločevino AutoPOL je sodoben 3D sistem za programiranje off-line stiskalnih zavor in razvijanje 3D CAD modelov. Celoten koncept temelji na dveh glavnih paketih BendSim in Unfold.
BendSim

Je celoten paket za programiranje strojev za krivljenje pločevine. Simulacija brez povezave vam bo prihranila dragocen proizvodni čas, zmanjšala število kasacij in potrdil postopkov, še preden boste stroj sploh zagnali.«


Unfold

Program se uporablja za uvoz in razvijanje 3D modelov, ustvarjenih v katerem-koli drugem sistemu CAD. Po uvozu samo izberete ukaz Unfold in izračuna se ploski vzorec. Unfold ima edinstvene funkcije za prilagoditev rezultata razmeram v delavnici, kot npr. orodjem in materialom.

Batch & Remote

Dodatne funkcionalnosti, ki jih je mogoče dodati izdelkom BendSim in Unfold. Ti so zasnovani tako, da izpolnjujejo zahteve na določenih področjih, ki niso na voljo v standardnih paketih.


// Na voljo smo vam 24/7

POTREBUJETE POMOČ?